KONKURS ZA VOLONTERE I VOLONTERKE FILMSKOG FESTIVALA SLOBODNA ZONA

Filmski festival Slobodna zona i ove godine raspisuje konkurs za volonterke i volontere! Sve što je potrebno su entuzijazam i ljubav prema filmovima, a nudimo priliku da se nauči mnogo o pripremi i realizaciji festivala, upoznaju zanimljivi ljudi iz sveta filma i da se besplatno pogledaju filmovi koji su na programu.

 

Najveći i najposećeniji filmski festival angažovanog filma u našoj zemlji Slobodna zona održaće se po devetnaesti put, od 31. oktobra do 5. novembra. Festival Slobodna zona donosi najbolje savremene, angažovane art-house igrane i dokumentarne filmove iz celog sveta!

 

I ove godine u planu je hibridno izdanje Festivala – online na VOD platformi KinoKauch i sa publikom u bioskopima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, te pozivamo mlade filmofile (koji imaju više od 18 godina) i žive u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu, i odgovorni su i vredni, da se prijave na konkurs, i prožive jedinstveno i uzbudljivo iskustvo volontiranja na Slobodnoj zoni. A pre svega, svojim veštinama i prisustvom pomognu još jednom odličnoj organizaciji i realizaciji festivala!

 

U zavisnosti od afiniteta i interesovanja, volonteri će imati priliku da rade u okviru sledećih sektora festivala i tako dobiju potrebna znanja i veštine za poslove kojima planiraju da se bave u budućnosti:

 

1. Info pult (komunikacija sa publikom);

2. Opšti logistički poslovi pripreme i realizacije festivala;

3. Promocija festivala;

4. Kreiranje promo foto i video materijala;

5. Služba za goste festivala;

6. Prevođenje.

 

Zainteresovani kandidati treba da do 24. septembra 2023. godine popune formular koji se nalazi na LINKU ispod.

Svi volonteri i volonterke će nakon završenog angažmana dobiti sertifikat o volontiranju.

 

Više informacija moguće je dobiti slanjem mejla na adresu volontiranje.freezonebelgrade@gmail.com ili putem društvenih mreža Slobodne zone Facebook i Instagram.

 

KONKURS TRAJE DO 24. SEPTEMBRA 2023. GODINE!

PRIJAVI SE!